Logo Clover Dynamics company
Зв’язатися
Logo

Аналоги 1С

25 Червня 2024
Аналоги 1С
Аналоги 1С або яке програмне забезпечення для обліку доступне для українських підприємців у 2024 році До початку повномасштабного вторгнення більшість підприємств в Україні використовували для автоматизації обліку програми на базі 1С. Зараз продукти 1С є офіційно забороненими у нашій країні, адже це російське програмне забезпечення для обліку та автоматизації бізнесу. Тож підприємці змушені шукати альтернативи 1С в Україні.

Автоматизація бізнесу після 1С: доступні аналоги в Україні

Вітчизняним підприємцям доступні такі альтернативи 1С в Україні:
  • QuinceFin – український сервіс для товарного обліку у торгових компаніях. Він дозволяє встановлювати ціни на товари, вести облік продажу та закупівель, вести клієнтську базу, автоматично створювати замовлення та документи, управляти складом, документами та фінансами, формувати специфікації для виробництва, переглядати аналітику, аналізувати з ким із постачальників вигідніше працювати. Ціна від 2199 грн/міс.
  • Odoo – інформаційна система для управління та оптимізації бізнес-процесів з відкритим вихідним кодом за SaaS-технологією для управління малими та середніми підприємствами. Ціна від $ 37,40 на місяць.
  • Dilovod (ua) – українське програмне забезпечення для обліку та звітності, яке спрощує життя підприємцям і бухгалтерам та робить їхню роботу більш ефективною. По суті, це онлайн-бухгалтерія, яка дозволяє вести облік і складати звітність в одній програмі. Вартість ПЗ стартує від 1700 грн/міс.
  • АБ ОФІС – автоматизована система управління, розроблена для підвищення ефективності роботи бухгалтера та керівника фірми. Софт спеціально створено для автоматизації обліку на фірмах малого бізнесу, який економить час і підвищує продуктивність праці. Ціна від 3600 грн/міс.
  • Універсал MBE/ERP – програмний продукт для автоматизації облікових та управлінських функцій малого, середнього та великого підприємства. Можна працювати з PC або мобільних пристроїв через локальну мережу чи Інтернет. Варіанти поставки ПК Універсал відрізняються за функціоналом, доступними технологіями і ціною.
  • MASTER (ua) – українська програма для автоматизації обліку бухгалтерського та податкового, організації кадрової роботи, управління заробітною платою, електронного документообігу та CRM. Ціна оренди від 960 грн/міс.
  • BAS – програма, яка виступає в якості альтернативи 1С в Україні. BAS програма створювалася українськими та польськими розробниками для українського бізнесу, щоб уникнути необхідності купівлі російського софту. А з моменту запуску функціональність і перелік можливостей софту вже значно перевищили первинну програму автоматизації бізнесу після 1С.
background image
Label for proposal
Плануєте перехід з 1С на BAS?Зателефонуйте нам за номером +38 098 016 64 78 або завітайте в наш офіс за адресою м. Львів, вул. Пасічна 127а.
Зв’язатися

Перехід з 1С на BAS: конфігурації україно-польського софту

Лінійку BAS можна розділити на кілька типів:
  • Управлінський облік BAS (наприклад, BAS Малий бізнес)
Для ТОП-менеджерів і власників бізнесу з автоматичним налаштуванням Емейл розсилки ключових звітів діяльності фірми, розробкою нових і модернізацією додаткових звітів за потребою. BAS Малий бізнес допомагає автоматизовувати бізнес-процеси і можливості для ведення всіх видів бізнесу.
  • Бухгалтерський облік BAS (наприклад, конфігурація BAS Бухгалтерія, КОРП або ПРОФ).
BAS Бухгалтерія КОРП є найфункціональнішим рішенням у лінійці. Найчастіше її використовують великі компанії, тому що КОРП підтримує всі можливості версії ПРОФ і дозволяє вести облік, використовуючи розширений функціонал (а саме більші можливості у підсистемі “Зарплати”). Версія ПРОФ отримала свою назву від слова «професійний», що підкреслює її специфічний набір функцій, що підійде як для малого бізнесу, так і для великих компаній. Версію ПРОФ можна назвати золотою серединою, бо конфігурація підходить для бізнесу будь-якого масштабу. До речі, це єдині конфігурації BAS для оптимізації бізнес-процесів, які не потрапили під санкції, тому що була повністю проведена адаптація BAS під українське законодавство.

Переваги BAS для бізнесу

BAS програма виконує ті ж самі функції, що й 1С, але порівняно з іншими іноземними аналогами, є суттєво доступнішою за ціною. Тому BAS є найоптимальнішим варіантом для малого та середнього бізнесу. Управлінський облік BAS краще вести за допомогою конфігурації BAS Малий бізнес. Вона вже має у собі всі засоби для повноцінного оперативного обліку в сучасному бізнесі, тоді як інші конфігурації далеко відстають і потребують постійного вагомого втручання програмістів. Система повністю звільняє користувачів від використання проміжних екселівських таблиць. Для ТОП менеджерів і власників бізнесу є звіт з ключовими показниками менеджменту «Аналіз бізнесу», які можна легко додавати без допомоги програмістів, наприклад EBITDA. Управлінський облік BAS - це мрія всіх власників бізнесу та ТОП менеджерів, щоб ефективно управляти фірмою та бачити всі показники в одній системі:
  • дуже чітко показує «вузькі місця» компанії, які потребують вдосконалення та змін у бізнес-процесах;
  • надає можливість ставити плани та звіряти з фактичними показниками ті чи інші статті доходів і витрат;
  • порахує правильну собівартість товарів чи послуг, включаючи всі додаткові витрати на доставку чи інші супровідні послуги та витрати;
  • вміє рахувати як по Касовому методу так і методом Нарахувань, що є більш точним та ключовим у Фінансовому результаті;
  • має повноцінний Управлінський баланс, по якому можна легко зрозуміти чи правильно ведеться облік, зіставивши Актив та Пасив;
  • є дуже простий і в свою чергу потужний інструмент ведення обліку виробництва, який може швидко порахувати собівартість виробів не тільки при стандартних розмірах готової продукції, але й при індивідуальних замовленнях;
  • BAS Малий бізнес допомагає вести облік складу як в цілому, так і окремо по комірках; робити автоматичний розрахунок потреб, автозамовлення постачальникам, контролювати мінімальні залишки;
  • дуже гнучкий рівень доступу до даних для різних посад і ролей у компанії;
  • аналітика містить понад 100 готових звітів, які покажуть не лише ключові звіти P&L, CashFlow, Balance, а й такі показники, як вартість ліда, клієнта, хто з працівників скільки часу працював в базі тощо.
Що стосується відділу продаж, то в системі присутні елементи від лідогенерації до повного завершення циклу продаж. Інструмент дозволяє сегментувати клієнтів, і в подальшому налаштувати автоматизацію повторних продажів, використовуючи СМС та e-mail розсилку прямо з бази з готовими персоналізованими шаблонами текстів. І це далеко не всі можливості системи BAS Малий бізнес. Додаткові переваги BAS для бізнесу:
  • Зручний та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс, який дозволяє без проблем вести Бухгалтерський облік BAS вже з перших днів знайомства з софтом.
  • Інтеграція BAS з сервісами Checkbox, Cashalot, MEDOC, Нова пошта, Rozetka, Prom.
  • Максимальна адаптація BAS під українське законодавство та потреби українського ринку, враховуючи місцеве податкове законодавство та норми бухгалтерського обліку.
  • Постійні оновлення бази BAS, щоб відповідати останнім змінам у законодавстві та ринкових умовах, забезпечуючи користувачам актуальність і надійність системи.
  • Гнучкість та масштабованість. BAS пропонує гнучкі рішення, які легко масштабуються та адаптуються до розширення бізнесу, дозволяючи легко вносити зміни в облікову систему.
  • Є можливість встановити на мобільний телефон український додаток, який буде синхронізуватись з базою та матиме аналогічну інтеграцію BAS з сервісами.
background image
Label for proposal
Бажаєте перехід з 1С на BAS?Зателефонуйте нам за номером+38 098 016 64 78 або завітайте в наш офіс за адресою м. Львів, вул. Пасічна 127а.
Зв’язатися

Поділитись

Більше з категорії

Desktop background for section 'Бажаєте перехід з 1С на BAS? Зателефонуйте нам за номером +38 098 016 64 78 'Mobile background for section 'Бажаєте перехід з 1С на BAS? Зателефонуйте нам за номером +38 098 016 64 78 '
Label for proposal 'Бажаєте перехід з 1С на BAS? Зателефонуйте нам за номером +38 098 016 64 78 '

Бажаєте перехід з 1С на BAS? Зателефонуйте нам за номером +38 098 016 64 78

або завітайте в наш офіс за адресою м. Львів, вул. Пасічна 127а.

Зв’язатися